Neprehliadnite

Agent 007 nosí hodinky Omega už štvrťstoročie

 

Bond. James Bond. Meno hrdinu azda najslávnejšieho špionážneho filmu všetkých čias je spojené s tradičnou hodinárskou značkou Omega už od roku 1995. V závere minulého kalendárneho roku zorganizovala švajčiarska spoločnosť promotion akciu v New York City, na ktorej uviedli prvé hodinky pre agenta 007.

Slávnostná udalosť sa konala v bare Top of The Standard. Hostia mohli po prvý raz obdivovať novú edíciu hodiniek Seamaster Diver 300M 007. V priebehu večera vystúpili herec Daniel Craig a filmoví producenti Michael G. Wilson a Barbara Broccoli. James Bond nosí hodinky značky Omega od filmu Zlaté Oko, ktoré vybrala kostýmová návrhárka Lindy Hemmingová. Okrem toho sa podieľala ešte na viacerých ďalších filmoch série, napr. Casino Royale.

Počas slávnostného večera si hostia mohli prezrieť kompletnú zbierka unikátnych hodiniek Seamaster, ktoré britský špión za posledných 25 let nosil. „James Bond zdieľa viacero predností so značkou Omega. Má vybraný štýl, vyhľadáva dobrodružstvo a je mimoriadne presný. Nemôžem sa dočkať, až všetci na plátne uvidia naše nové časomiery,“ povedal Raynald Aeschlimann, prezident a generálny riaditeľ značky Omega.

Aj herec Daniel Craig potvrdil, že ho zapojili do procesu návrhu nových hodiniek. „Keď som spolupracoval so značkou Omega na návrhu hodiniek, zhodli sme sa, že pre 007 ako bývalého vojaka budú kľúčové ľahké hodinky. Doporučil som tiež pridať nejaké detaily a farby, aby hodinky dostali jedinečný štýl. Výsledok je neuveriteľný.“

Nová edícia Seamaster Diver 300M 007 bola navrhnutá s ohľadom na potreby agenta 007. Je vyrobená z ľahkého titanu triedy 2. Z rovnakého materiálu je tiež inovatívny pletený náramok. Vojenské symboly a „vintážny“ vzhľad podtrhuje hnedá patina na hliníkovej lunete a číselníku. Hodinky sa stali súčasťou aktuálnej kolekcie a od februára sú k dispozícii zákazníkom z celého sveta.

zdroj a foto:  007magazine.co.uk, sustainhealth.fit, moderndiplomacy.eu, fortune.com

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv