Neprehliadnite

LET poliata živou vodou, pomáha aj LPGA Tour

 

Všetko nasvedčuje tomu, že minimálne v tejto sezóne je Ladies European Tour (LET) z najhoršieho vonku. Je to aj vďaka elitnej zámorskej túre LPGA, ktorá svojej európskej sestre podala pomocnú ruku.

Výsledkom spomínanej pomoci je fakt, že do kalendára LET pribudlo sedem nových turnajov a celková dotácia pre sezónu 2020 vzrástla o štyri milióny libier. Novým aktivitám výrazne prispelo čerstvé partnerstvo, ktoré odhlasovali hráčky LET a LPGA ešte novembri minulého roka. V súčasnosti pozostáva sezóna najvyššej ženskej európskej túry z 24 turnajov, čo je o štyri íventy viac než vlani.

Hráčky európskeho okruhu sa tak konečne po dlhšej dobe nemusia stresovať ohľadne svojho súťažného programu a osobného kalendára. Súčasne sa zdvihla aj finančná dotácia, takže v priebehu toto kalendárneho roku sa bude hrať o rekordných 15,2 milióna libier, Tri turnaje dosiahnu na miliónovú dotáciu, na siedmich sa pritom bude hrať o viac než 500.000 libier. LET opäť zavíta aj k našim českým susedom, na Karlštejně sa bude hrať Czech Ladies Open s dotáciou 200.000 eur.

Finančná podpora zo zámoria je vítaná, ale naďalej platí, že prioritou najlepších golfistiek na svete je aj v roku 2020 štartovať na turnajoch LPGA Tour. Hrať sa tam bude o 57,2 milióna libier, čo je takmer trikrát viac ako na starom kontinente. Pochopiteľne, benefity z fungovania LET má aj LPGA Tour. Viaceré hráčky sa môžu rozohrať a otestovať v kvalitnej súťaži na LET a potom sa ďalej rozvíjať na LPGA Tour. LPGA sa tak spestrí, pretože Európanky premiešajú inak záplavu amerických a kórejských golfistiek.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv