Neprehliadnite

Farmers Insurance Open: Tiger začne sezónu v Torrey Pines

 

Hviezdny golfista Tiger Woodsa začne tento súťažný rok turnajom Farmers Insurance Open. Americký borec štartuje na tomto podujatí už po devätnástykrát, sedemkrát sa tešil z titulu, ale naposledy v roku 2013. Na ívente v Torrey Pines nebude chýbať ani slovenský reprezentant Rory Sabbatini.

Dôležitý triumf na Zozo Championship v Japonsku však nebol Tigrov posledný štart v minulom roku. V decembri totiž skončil štvrtý na svojom neoficiálnom turnaji PGA Tour Hero World Challenge. Len o týždeň neskôr doviedol k víťaznému obratu v úlohe hrajúceho kapitána tím USA v Prezidentskom pohári v austrálskom Melbourne, kde ťahal nakoniec za kratší koniec Výber sveta bez Európy.

Aktuálnou témou v úvode nového roka je však pre Woodsa aj výmena drajvru. Zatiaľ hráva so starým drajvrom Taylor Made M5, ale v zimnej prestávke testoval nové drevá rovnakej značky, pričom teraz sa mu tlačí do vaku model SIM.  „Vidím v ňom pri sebe niektoré zlepšenia. Som s ním o niečo rýchlejší, ale stále ho potrebujem testovať. Myslím, že mu pridáme trochu váhy. Cítim, že je príliš ľahký,“ prezradil Woods na stretnutí s médiami.

 

-jj-

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv