Neprehliadnite

The Players: Všetko pre divákov, hráči budú pod mikroskopom

 

Na tohtoročný major turnaj The Players sa môžu tešiť nielen tí šťastlivci, ktorí preniknú priamo na ihrisko TPC Sawgrass, ale aj väčšina divákov pri televíznych a počítačových obrazovkách. Vďaka internetovému online prenosu uvidia prakticky všetko.

Zásluhu na tom bude mať aj 120 statických a mobilných kamier, vďaka ktorým bude zdokumentovaný každý úder každého hráča v každom súťažnom kole. Vedenie US PGA Tour plánuje pre svoj elitný turnaj roka ponúknuť fanúšikom absolútne novú skúsenosť pri sledovaní golfu.

Internetový prenos tak odštartuje už o 7:40 h lokálneho času času a skončí o dvanásť hodín neskôr. Zabezpečí to spoločnosť NBC Sports Group. „Našou víziou je priniesť každú ranu na každom turnaji US PGA Tour naživo a na vyžiadanie k našim fanúšikom. A toto je prvý krok k tomu, aby sa tak stalo,“ skonštatoval Rick Anderson, šéf mediálneho oddelenie US PGA Tour.

Priamy prenos si budú môcť pustiť predplatitelia PGA Tour Live na službe NBC Sports Golf a potom tiež tí, ktorí majú predplatené Amazon’s Prime Video. S podobnou možnosťou sledovať turnaj prišli tento rok tiež organizátori US Masters, fanúšikovia si ale mohli vyberať len z niektorých hráčov na webe. Tentoraz bude všetko naživo online a k
dispozícii budú všetci hráči.

„Budete môcť kliknúť na akýkoľvek  flajt a sledovať, ako hrá. Urobíme to pre každého hráča zo štartovného pola,“ potvrdil Luis Goicouria, viceprezident pre média na US PGA Tour. „Nepozerali sme na to z pohľadu, keď niekto chce sledovať určitého hráča. Už ale dlhšie vieme, že budúcnosť nášho športu zahŕňa možnosť ponúknuť našim divákom všetko, čo sa deje,“ dodal.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv