Neprehliadnite

QBE Shootout: Vyrovnaný rekordný zápis, skvelý štart Slováka Sabbatiniho

 

 

Exhibičnú tímovú akciu QBE Shootout na Floride rozohrala najlepšie dvojica Ryan Palmer s Haroldom Varnerom III. Vo formáte hry scramble zahráli 55 úderov (-17), vyrovnali rekord a ujali sa vedenia o dve rany. Len o tri údery späť je so svojim partnerom Slovák Rory Sabbatini.

Vo formáte hry, pri ktorom obaja hráči z jedného tímu hrajú z rovnakej pozície a na každú ranu tak majú dva pokusy, je tradične k videniu záplava berdíkov. Inými slovami kto neskóruje, nemôže pomýšľať na celkový úspech. Palmer s Haroldem Varnerem III. zahrali počas prvej rundy na ihrisku Tiburón Golf Clubu pätnásť berdíkov, jeden ígl a len dva pary. So skóre -17 sa tak ujali vedenia o dve rany pred dvojicou J. T. Poston a Jason Kokrak.

Lídri navyše vyrovnali rekord, ktorý už pred štrnástimi rokmi stanovila austrálska dvojica Greg Norman a Steve Elkington. Pred piatimi sezónami vyrovnali ich zápis Jason Day s Cameronom Tringaleom. Len tri rany späť za vedúcimi hráčmi je dvojica Rory Sabbatini s Kevinom Twayeom. Tí zahrali celkovo 14 birdie a spolu s Charley Hoffmanom a Kevinom Kisnerom delia tretie miesto. Jediná žena v štartovnom poli Lexi Thompson je so svojim partnerom Seanom O’Hairom predposledná (64/-8).

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv