Neprehliadnite

Presidents Cup: Povstanie podceňovaných proti tímu USA pokračuje

 

Americkí favoriti v boji o Prezidentský pohár naďalej strácajú. Golfisti medzinárodného výberu bez európskych hráčov tak pôjdu do záverečného dňa prestížneho súboja po prvý raz od roku 2003 s náskokom. Výber kapitána Ernieho Elsa vedie v Melbourne pred nedeľňajšími singlami nad USA 10:8 a útočí na druhý triumf v histórii súťaže.

Po dopoludňajších fourballoch dokonca tím juhoafrického kapitána Elsa zvýšil vedenie na rozdiel štyroch bodov, Američania však popoludňajšie foursomy vyhrali 3:1. Hrajúci kapitán tímu USA Tiger Woods tentoraz do hry nezasiahol. V nedeľu sa bude rozdeľovať ešte 12 bodov a finále sľubuje veľkú drámu.

 

Foursomy pritom mohli pre Medzinárodný tím dopadnúť ešte horšie. Marc Leishman s nováčikom Abrahamom Ancerom dokázali proti Justinovi Thomasovi a Rickiemu Fowlerovi vymazať stratu piatich jamiek a doviesť duel k remíze. Ďalšiu polovinu bodu vybojovali An Pjong-hun a Joaquín Niemann, aj keď sa pre neho zápas s Mattom Kucharom a Tonym Finauom rovnako dlho nevyvíjal dobre.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv