Neprehliadnite

World Tour Championship: V Dubaji pôjdu do finále v pozícii lídrov Lorenzo-Vera a Rahm

 

 

Do záverečného dňa na finálovom turnaji European Tour v Dubaji pôjdu ako spoloční lídri Francúz Mike Lorenzo-Vera a Španiel Jon Rahm. Lorenzo-Vera sa na čele World Tour Championship drží od počiatku, Rahm v treťom kole zlikvidoval stratu troch úderov.

Rahm súčasne virtuálne prevzal vedenie v celoročnom hodnotení Race to Dubaj, ktorého víťaz získa prémiu dva milióny dolárov. Lorenzo-Vera a Rahm majú pred štvrtým dňom skóre -15 a náskok dvoch úderov pred svetovou dvojkou Rorym McIlroyom.

Severoírsky golfista zahral výkon kola 65 rán, za celý deň nechyboval a napravil nevydarený piatok (74). Rahm bol len o úder horší, potom čo zahral sedem birdie a dopustil sa jediného bogey, a môže sa stať druhým španielskym víťazom série po Severianovi Ballesterosovi.

V hre o celkový triumf sú naďalej tiež Angličan Tommy Fleetwood, ktorý drží na turnaji štvrté miesto so stratou štyroch úderov na vedúcu dvojicu, aj Rakúšan Bernd Wiesberger. Ten v treťom dejstve v Dubaji zažil slabú pasáž medzi 9. a 13. jamkou, kde štyrikrát nesplnil par, a priebežne mu medzi päťdesiatkou finalistov patrí 24. miesto.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv