Neprehliadnite

Hero Shot at Baha Mar: Woods zorganizuje šesťčlennú exhibíciu

 

V decembri sa na Bahamách uskutoční neoficiálny turnaj US PGA Tour – Hero World Challenge, ktorý organizuje Tiger Woods pre vybranú golfovú smotánku. Ešte predtým však legendárny americký golfista pripravil pre poltucet pozvaných hviezd exhibíciu s odpalmi na terč vzdialený 100 yardov.

Hlavný turnaj sa bude hrať od stredy 4. decembra v bahamskom raji v Albany. Už v pondelok od štvrtej popoludní sa ale šesť jeho hráčov zúčastní exhibície s názvom „Hero Shot at Baha Mar“. K Woodsovi sa pripojí čerstvý víťaz Race to Dubai na European Tour Španiel Jon Rahm, ďalej Tigrovi krajania Bryson DeChambeau, Gary Woodland a Jordan Spieth a Švéd Henrik Stenson.

Spolu budú súťažiť v zasahovaní cieľa zo vzdialenosti 100 yardov (91,44 m), pričom terč bude umiestnený nad bazénom turnajového hotelu Baha Mar. Ich trefy budú bodované podľa presnosti, takže 100 bodov za širší kruh, 200 za vnútorný a 500 za stred. Inšpirácia íventom Hero Challenge sa zrejme v tomto prípade poprieť nedá.

Každý hráč bude mať k dispozícii šesť úderov, pričom posledný sa bude hodnotiť dvojnásobným počtom bodov. Systém exhibície zvedie proti sobe tri dvojice. Traja postupujúci si to potom rozdajú v druhom kole, kde hráč s najnižším skóre vypadne. Dvaja zostávajú golfisti sa potom stretnú vo finále.

Woodsa tak čaká veľmi vyťažené obdobie. Po exhibícii sa ujme roli hostiteľa na svojom turnaji Hero World Challenge pre 18 pozvaných hráčov, z ktorých víťaz vyhrá milión dolárov. Ihneď potom sa aj s časťou osadenstva odoberie v sobotu 7. decembra na opačnú stranu zemegule do Austrálie, kde povedie ako hrajúci kapitán tím USA do bojov proti Medzinárodnému družstvu bez Európy v Prezidentskom pohári.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv