Neprehliadnite

Buick LPGA Shanghai: Jessica Kordová v Číne jeden úder od titulu

 

 

Americká golfistka s českými koreňmi Jessica Kordová neudržala v poslednom kole na turnaji LPGA v Šanghaji vedenie a šiesty triumf v kariére jej tak unikol pomedzi prsty.

Dcéra bývalého československého tenistu Petra Kordu obsadila napokon druhé miesto o jednu ranu za krajankou Danielle Kangovou. Americká hráčka zakončila súťaž dotovanú 2 milióny USD s rekordnou bilanciou 16 úderov pod par.

Staršia zo sestier Kordových, ktoré nedávno reprezentovali USA na Solheim Cupe, v nedeľu zaostala za výkonmi z predchádzajúcich dní a obišla kolo v pare, keď zapisovala trikrát birdie a rovnaký počet bogey.

Dnes to proste nešlo. Bol to jeden z tých dní, kedy mi to nebolo súdené,“ povedala 26-ročná rodáčka zo zámorského Bradentonu, ktorá si aj tak v aktuálnom svetovom rebríčku polepší smerom hre z 19. miesta. Jej mladšia sestra Nelly, ktorá je svetovou osmičkou, skončila v Číne na delenej deviatej pozícii.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv