Neprehliadnite

Za podporu poklona, Nadala potešila Woodsova prítomnosť na tenisovom US Open

 

Hviezdny Tiger Woods si po skončení golfovej sezóny našiel čas na návštevu New York City. A mal na to vážny dôvod. Osobne totiž chcel podporiť slávneho priateľa Rafaela Nadala na grandslamovom turnaji US Open.

A treba povedať, že dobre mu držal palce, pretože Španiel získal vo Veľkom jablku svoj 19. major titul. Nadal, ktorý US Open ovládol už štyrikrát bol poctený z hviezdnej podpory na štadióne Artura Asheho. V spomínanom stretnutí Nadal zdolal Marina Čiliča a postúpil do štvrťfinále.

Nadal však pre zámorské médiá v súvislosti s Woodsom dodal, že v golfe nie je taký dobrý. „Úprimne, je oveľa lepšie, že Tiger nikdy nevidel môj golfový švih. Možno by potom aj on stratil správny rytmus,“ s humorom poznamenal ľavoruký tenista, ktorý však má jednociferný handicap.

Je to veľká česť hrať pred newyorskými fanúšikmi, ale hrať pred Tigerom je veľmi zvláštna vec. Vždy som tvrdil, že nemám žiadne idoly, ale pokiaľ by som mal povedať  jedného, bol by to on,“ vzdal Nadal hold Woodsovi. Rodák z Mallorky pozorne sleduje aj Woodsov návrat medzi elitu po štyroch operáciách chrbta.

Snažím sa ho nasledovať v každom svojom údere po celý rok. Je to pre mňa pocta mať ho tu na svojej strane. Znamená to pre mňa moc, je to veľká legenda, jeden z najväčších športovcov všetkých čias. Chcem mu zagratulovať k jednému z najväčších návratov v histórii športu potom, ako tento rok vyhral US Masters,“ dodal Nadal.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv