Neprehliadnite

Tour Championship: Poltucet divákov zranil blesk, sanitky mali prácu

 

Očakával sa veľký tresk, finále zámorského golfového okruhu US PGA v Atlante sa po prvý raz hralo novým systémom. A na ihrisku East Lake skutočne udrelo, lenže inak, než si organizátori predstavovali. Šesť divákov v priebehu turnaja Tour Championship zranil blesk, ktorý udrel do stromu neďaleko 16. jamky.


Prírodný živel zasiahol ihrisko necelú polhodinu potom, čo hru v sobotňajšom treťom kole prerušili. Padajúce vetvy zasiahli štyroch ľudí, do nemocnice previezli aj dvoch ďalších divákov. Všetci však podľa vedenia PGA zostali mimo ohrozenia života. Kolo sa však pre nepriaznivé počasie nedohralo.


Priebežne vedie americký golfista Justin Thomas, ktorý do finále FedEx Cupu vstupoval v najlepšej pozícii a na základe predchádzajúcich výsledkov mu pridelili skóre -10. V sobotu stihol odohrať len päť jamiek a momentálne je na čele s výsledkom -12 o jednu ranu pred krajanom Brooksom Koepkom a Rorym McIlroyom zo Severného Írska.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv