Neprehliadnite

PGA Championship: Spilková kvôli zažívacím problémom nedohrá major turnaj

 

Česká golfistka Klára Spilková odstúpila po 1. kole kvôli zdravotným komplikáciám z majoru KPMG Women’s PGA Championship. Dvadsaťštyriročnú hráčku trápili na ihrisku v Chascu v americkom štáte Minnesota zažívacie problémy.

Spilková mala problém už v priebehu prvého dejstva. Problémy sa ozvali na prvej deviatke, ktorú ešte zvládla po dobrom začiatku v pare. Po osemnástich jamkách ale mala členka globálneho tímu KPMG päť úderov nad par a bola na delenom 102. mieste.

„Problémy neustali ani cez noc, a tak bola Klára Spilková nútená vzdať svoj piatkový ranný štart druhého kola,“ uviedol realizačný tím českej hráčky. Pražskú rodáčku tak teraz čaká vynútený odpočinok.

Na americkú sériu LPGA, na ktorú má v tejto sezóne plnú členskú kartu, sa vráti na turnaji v Ohiu 11. júla. Dohromady s PGA Championship má za sebou jedenásť turnajov a katom do finálových kôl prešla trikrát. Jej najlepším výsledkom je 32. miesto na Havaji.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv