Neprehliadnite

Founders Cup: Spilková ani do tretice neprešla katom na turnaji LPGA Tour

 

Golfistka Klára Spilková neprešla ani na tretí pokus vo svojej premiérovej sezóne na okruhu LPGA katom. Vo Phoenixe mala po dvoch kolách päť rán nad par a obsadila až delené 136. miesto zo 143 hráčok.

Na čele Founders Cupu sú svetová jednotka Kórejčanka Pak Sung-hjon a Číňanka Jü Liou so zhodným skóre -12. Aktuálna líderka v rebríčku príjmov Nelly Kordová je s odstupom troch úderov jedenásta.

Pražská rodáčka Spilková vstupovala do druhého dňa so skóre +1, ale k postupu do záverečných dvoch kôl sa nepriblížila. Na päťparovej päťke urobila double bogey, do konca kola pridala ďalšie tri bogey a birdie zapísala len dve jamky pred koncom na trojpare.

Po dvoch neúspešných turnajoch vo februári v Austrálii tak nezačala 24-ročná olympijská reprezentantka Spilková dobre ani na americkej pôde. Ďalšiu šancu prejsť katom bude mať najlepšia česká profesionálka budúci týždeň v Carlsbade na turnaji Kia Classic.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv