Neprehliadnite

Bugatti Home Collection: Luxusný nábytok k 110. výročiu vzniku

 

Keď sa povie Bugatti, tak si väčšina motoristických nadšencov predstaví výnimočný športový automobil. Lenže francúzska značka je už dávno doma aj v iných oblastiach, napríklad v segmente luxusného nábytku, kde sa blysla novou kolekciou pri príležitosti 110. výročia svojho vzniku.


/Šéfka spoločnosti Luxury Living Group Raffaella Vignatelliová a perzident Bugatti Stephan Winkelmann/

Spomínané nemotoristické aktivity vychýrených automobiliek patria do programu s názvom „aftersales“. Teda komunikácia so zákazníkom aj potom, čo si už obstaral nové vozidlo. Do tejto obchodnej stratégie patrí výroba rôznych promotion predmetov od reklamných príveskov, cez hrnčeky až po golfové palice s logom firmy.

Bugatti je však aj v tomto smere výnimočná značka. Už pre tromi rokmi totiž na obľúbenom veľtrhu Salone del Mobile v talianskom meste módy – Miláne, predstavila novú kolekciu exkluzívneho domáceho nábytku. Bugatti Home Collection bol výsledok spolupráce so svetovým špecialistom na najluxusnejší nábytok – spoločnosťou Luxury Living Group.


 

Osvedčená (ne)motoristická „kolaborácia“ napísala ďalšie pokračovanie v tejto sezóne. Opäť na medzinárodnom veľtrhu Salone del Mobile v Miláne, opäť pod krycím názvom Bugatti Home Collection. Ak by ste chceli poznať cenu nové luxusného nábytku, tak musíte osloviť výrobcu, ktorý to však prezradí len serióznym klientom.

Každý kúsok z celej novej série luxusného nábytku Bugatti Home Collection 2019 je do detailu inšpirovaný krivkami francúzskych vozidiel Bugatti. Automobilka spoločne s nábytkárskou firmou dokonca v rámci výstavy postavila kópiu malého bytu, kde je vplyv Bugatti evidentný aj na tvaroch okien alebo stenových dekoráciách.


 

 

Medzi najzaujímavejšie kúsky celého setu rozhodne patrí kreslo s názvom Bugatti Home Cobra Chair, z ktorého sa vyrobí len 110 exemplárov. Jeho tvorca sa do značnej miery inšpiroval pôvodným originálnym kreslom z roku 1902, ktoré navrhol sám Carlo Bugatti. Súčasne tento kus luxusného nábytku oslavuje spomínané jubileum, preto má na seba vyšitý nápis „110 ans Bugatti“.


 

Na výrobe luxusného nábytku pracovala dvojica elitných dizajnérov Carlo Colombo a Toan Nguyen. Zaujímavý je aj elegantný divan z ich rysovacieho pera, ktorý má podľa tvorcu imitovať elegantné tvary vozidiel Bugatti. Okrem spomínaných kúskov nábytku pripravuje francúzska automobilka ešte luxusnú posteľ, gauč alebo konferenčné a nočné stolíky.

 

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv