Neprehliadnite

Match Play: Woods síce zdolal McIlroya, ale šampionát na jamky neovládne

 

Hviezdny golfista Tiger Woods po štvrtý raz turnaj Match Play v hre na jamky nevyhrá. Štyridsaťtriročný Američan v osemfinále síce vyradil vo vôbec prvom vzájomnom súboji Roryho McIlroya zo Severného Írska, ale potom Woodsa zastavil v Austin Country Clube senzačne Dán Lucas Bjerregaard.

Woods, rekordman šampionátu s víťazným hetrikom z rokov 2003, 2004 a 2008, najskôr v sobotu porazil favorizovaného McIlroya, ale súboj s Bjerregaardom prehral na poslednej jamke. Dánsky golfista tak predstihol svoj idol z detstva.

„Úžasné bolo už len to, že som mal šancu si proti nemu zahrať. Bol to skvelý súboj. V ťažkých podmienkach sme oba dokázali zahrať množstvo birdie a je škoda, že rozhodlo jeho bogey. Som vážne hrdý, že môžem povedať: zdolal som Tigera Woodsa. To veľa hráčov povedať nemôže,“ radoval sa Bjerregaard.

V dnešnom semifinále ho čaká Američan Matt Kuchar, druhú dvojicu tvoria ďalší zámorský borec Kevin Kisner a Talian Francesco Molinari. Víťaz jedného zo štyroch turnajov série World Golf Championships (WGC) dostane prémiu 1,745 milióna dolárov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv