Neprehliadnite

Founders Cup: Sestry Kordové sa podelili na turnaji vo Phoenixe o druhé miesto

 

Sestry Nelly a Jessica Kordové sa umiestnili zhodne na druhej priečke na turnaji americkej série LPGA vo Phoenixe. Víťazkou Founders Cupu sa stala juhokórejská golfistka Ko Čin-jong so skóre 22 úderov pod par.

Obe dcéry bývalého československého tenistu Petra Kordy, ktoré majú americké občianstvo, za ňou zaostali o jedinú ranu. Česká golfistka Klára Spilková ani pri treťom tohtoročnom štarte na prestížnom okruhu neprešla katom do víkendového finále.

Ko Čin-jong vyhrala turnaj LPGA po tretí raz v kariére, ale prvýkrát sa jej to podarilo na americkom území. Dvadsaťtriročná ázijská golfistka tak oplatila Nelly Kordovej porážku z februárového Australian Open, kde ju zámorská nádej odsunula na druhé miesto a prekazila jej obhajobu titulu.

Nelly Kordová potvrdila svoju skvelú formu. Napokon, už na piatom tohtoročnom turnaji skončila v Top 10 a vedie finančný rebríček sezóny so zárobkom 472.801 USD. Jej staršia sestra prežila vydarený „comeback“ a úspešnú tohtoročnú premiéru po zranení ľavej ruky. „Hrala som bez bolesti a bolo to poznať,“ uviedla Jessica Kordová.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv