Neprehliadnite

Club Championship: McDowell sa po troch rokoch dočkal triumfu na US PGA Tour

 

Severoírsky golfista Graeme McDowell vyhral turnaj v Punta Cana v Dominikánskej republike a po viac než troch rokoch sa dočkal triumfu na US PGA Tour. Víťaz US Open z roku 2010 predčil o jednu ranu Američana Chrisa Strouda a Kanaďana Mackenzie Hughesa.

Za štvrtý titul v kariére a prvý od novembra 2015 získal 39-ročný hráč 540.000 dolárov z trojmiliónovej dotácie. „Toto je veľký triumf pre všetkých, ktorí za mnou stáli v posledných rokoch, pretože to bolo drsných pár sezón,“ povedal McDowell, ktorý sa z 257. miesta katapultoval na 133. priečku vo svetovom rebríčku.

Aktuálna výhra sama o sebe mu ale ešte nestačí k vysnenej účasti na domácom British Open, pretože na turnaji v Dominikánskej republike chýbala elita, ktorá štartovala v Austine na jamkovom šampionáte. Šancu kvalifikovať sa ale stále má. „Je to drina. Za toto víťazstvo som nesmierne rád,“ dodal McDowell, ktorý na posledných dvoch ročníkoch na The Open chýbal.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv