Neprehliadnite

US PGA Tour zavádza rozhovory s hráčmi počas hry

 

 

Ako ešte viac urobiť atraktívne niekedy trochu nudné a zdĺhavé prenosy zo zámorskej US PGA Tour? Vedenie série by chcelo ponúknuť televíznym divákom bezprostredné rozhovory s hráčmi počas hry, avšak plánovaná novinka má medzi golfistami aj svojich kritikov a odporcov.

Pre fanúšikov európskeho golfu sa nejedná o nič až tak objavného. European Tour totiž začala s rozhovormi v priebehu súťažných kôl už pred niekoľkými rokmi. Počas turnajov sa tak okrem hráčov objaví v zábere kamery nielen jeho kedík, ale tiež reportér s mikrofónom.

Skúsenosti s krátkymi rozhovormi medzi jednotlivými ranami majú tiež v Austrálii a Marc Leishman preto radí zástupcom US PGA Tour, ako k ľahko aktuálnej téme pristúpiť. „Pokiaľ na to dôjde, tak by som im poradil, aby tie rozhovory robil niekto, kto v minulosti hrál na okruhu. Aby mal trochu cit nielen pre otázky, ale aj ich správne načasovanie,“ uviedol štvornásobný víťaz na US PGA Tour.

Ešte nedávno bol proti rozhovorom najlepší hráč uplynulého roku na US PGA Tour – Brooks Koepka. Pred Turnajom šampiónov, na ktorom by malo dôjsť ku skúšobnej premiére rozhovorov  počas hry, už ale zásadne proti nebol.

 

Veľkým fanúšikom improvizovaných rozhovor priamo na zelenom gríne , nie je ani Rory McIlory. „V Európe ma už niekoľkokrát požiadali o rozhovor, pretože to začali pred pár rokmi robiť. Ja som ale vždy povedal nie,“ poznamenal Severný Ír, ktorý sa o svoje emócie nechce deliť s divákmi.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv