Neprehliadnite

Tiger oslavoval v závere roka hneď z troch dôvodov

 

Američan Tiger Woods patril k deťom, ktoré sa v detstve museli vyrovnať s trpkou skutočnosťou, že sa narodili medzi oslavami vianočných sviatkov a príchodom Nového roka. Pre 43-ročného hviezdneho golfistu to už však dnes nie je žiadny problém.

Navyše, tento rok oslavoval nielen Silvestra, narodeniny, ale aj vydarenú sezónu s návratom medzi svetovú golfovú elitu. Nečudo preto, že o gratulantov a gratulácie najmä na sociálnych sieťach nebola núdza. Talentovaný mladík Justin Thomas si skúsenejšieho krajana dokonca doberal.

„Všetko najlepšie, starček. Veľmi oceňujem naše priateľstvo, ktoré sme si medzi sebou za tie roky vytvorili. Keď som vyrastal, nikoho som nesledoval viac. Všetci sme šťastní, že si späť a zdravý,“ napísal Thomas na Instagram.

Množstvo odborníkov, golfových legiend, ale aj veľká časť verejnosti už neverila, že Woods ešte niekedy bude miešať karty na najprestížnejších turnajoch vrátane majorov. A práve na tých si „posvietil“ zámorský Golf Channel, ktorý zverejnil nedávne twitterové príspevky skeptických fanúšikov.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu a formu Woodsa teraz vyznievajú minimálne ako unáhlene, ak už nechceme použiť slovo nemiestne. „Všetko najlepšie Tigerovi Woodsovi, ktorý dokázal, že všetci títo ľudia sa v roku 2018 mýlili,“ konštatuje sa v želaní Golf Channelu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv