Neprehliadnite

Mauritius Open: Kitayama a premiérový triumf na European Tour

 

Americký golfista s japonskými koreňmi Kurt Kitayama potreboval len tri štyri štarty na European Tour, aby sa mohol radovať z premiérového víťazstva. Na ostrove Maurícius ovládol tamojší Mauritius Open s náskokom dvoch úderov pred Francúzom Matthieuom Pavonom a indickým hráčom Sínappom Čikkarangappom.

Víťaz podujatia zinkasoval najvyššiu odmenu vo svojej doterajšej kariére vo výške 158.500 eur. Dvadsaťpäťročný zámorský golfista si vybojoval hráčsku kartu v novembri v kvalifikačnej škole. Na Mauríciu sa po troch kolách delil o vedenie s Juhoafričanom Justinom Hardingom.

Kitayamovi vo finálovom dejstve výrazne pomohol ígl na štvrtej jamke, kde namiesto piatich predpísaných rán dosiahol ciele tromi údermi, na trojke a päťke navyše zapisoval birdie. Vedenie už Kitayama nepustil, naopak Harding sa postupne prepadol až na štvrtú priečku.

„Pred prvým odpalom to boli veľké nervy. Ale tá kombinácia birdie-ígl-birdie mi pomohla sa upokojiť pro zvyšok dňa a zostávajúce jamky. Je to neuveriteľná chvíľa a som šťastný a pyšný,“ povedal víťaz, ktorý na ihrisku Beau Champ  v Anahite (PAR 72) zapisoval do skórkarty postupne výsledky 65, 65, 70 a 68.

Konečné výsledky turnaja Mauritius Open nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv