Neprehliadnite

García má jasno, za rydercupového kapitána by zvolil Harringtona

 

Prestížny Ryder Cup v roku 2020 sa uskutoční vo Whistling Straits v americkom štáte Wisconsin. Podľa španielskeho golfistu a úspešného účastníka podujatia Sergia Garcíu by sa kapitánom európskeho tímu mal stať Pádraig Harrington.

Trojnásobný major šampión z Írska sa tešil štyrikrát z rydercupového triumfu ako hráč, pričom trikrát už plnil aj funkciu viceapitána. Naposledy asistoval Dánovi Thomasovi Bjornovi pri tohtoročnom víťazstve nad tímom USA na francúzskom ihrisku Le Golf National neďaleko Paríža.

„Samozrejme, že ho podporím. Bol to skvelý hráč v Ryder Cupe a mnoho rokov hráva na European Tour. Bol by to skvelý kapitán a dúfam, že aj bude. Zdá sa, že rozhovory o tom, kto sa im stane, idú jeho smerom,“ poznamenal víťaz US Masters García na adresu Harringtona.

Španielsky víťaz US Masters 2017, ktorý má za sebou s výnimkou Ryder Cupu nevydarenú sezónu, však nemá v pláne spoliehať sa voľnú artu od írskeho profesionála. „Chcem sa tam dostať sám: Kapitánska voľba totiž ide úplne mimo vašu kontrolu, takže mojim cieľom je hrať tak dobre, aby som sa mohol kvalifikovať vlastnými výkonmi,“ reagoval García.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv