Neprehliadnite

Spilková prišla v kvalifikácii LPGA o vedenie, ale kartu má na dosah

 
Golfistka Klára Spilková prišla v nedohranom siedmom kole kvalifikácie o LPGA o vedenie, kartu na prestížny americký okruh má napriek tomu na dosah. V aktuálnom poradí je na štvrtom mieste, pričom právo štartu na najprestížnejšej ženskej túry v budúcej sezóne získa 45 hráčok.
Česku profesionálku a olympijskú reprezentantku posledný deň kvalifikácie na ihrisku číslo sedem v Pinehurstu čaká v sobotu dohrať zostávajúci poltucet jamiek a obísť  záverečnú osemnástku. Dvadsaťtriročná pražská rodáčka sa dostala v kvalifikácii v Severnej Ka0rolíne do vedenia po druhom kole, ktoré sa hralo na ihrisku číslo šesť. Mala náskok až troch úderov.

Po šiestom kole sa na ňu dotiahla domáca Sarah Schmelzelová, ktorá aktuálne vedie. Spilková stihla v siedmom kole dvanásť jamiek a po birdie a bogey ide v pare. Celkovo má skóre -14 a odstup troch úderov za Američankou. Na postup na LPGA Tour kolo pred koncom kvalifikácie stačí skóre +9.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv