Neprehliadnite

The CJ Cup @ Nine Bridges: Koepka ovládol ďalší turnaj US PGA a bude svetovou jednotkou

 

 

Americký golfista Brooks Koepka sa po triumfe na turnaji US PGA Tour v juhokórejskom Čedže stane po prvý raz v kariére svetovou jednotkou. Dvadsaťosemročný hráč vystrieda v čele rebríčka krajana a kamaráta Dustina Johnsona.

Trojnásobný major šampión Koepka, ktorý v tejto sezóne obhájil triumf na US Open a ovládol aj US PGA Championship, vyhral turnaj CJ Cup na ihrisku Nine Bridges s celkovým skóre -21. A záver odohral presne v štýle nastupujúceho kráľa svetového poradia.

Na záverečnej deviatke nasekal víťaz päť berdíkov a osemnástu jamku dokonca pokoril íglom. „O pozícii svetovej jednotky snívate ako dieťa a nespadne vám do náruče. Som nadšený, že som to dokázal, a už by som chcel zase hrať,“ uviedol Koepka pri slávnostnom ceremoniáli.

Koepka vybojoval piaty triumf na okruhu US PGA a dvanásty profesionálny v kariére. Ďalší môže pridať budúci týždeň v Šanghaji, kde je na programe turnaj HSBC Champions, ktorý je navyše súčasťou World Golf Championships.

V Kórejskej republike Koepka vyhral s náskokom štyroch úderov pred krajanom Garym Woodlandom. Ďalší Američan Ryan Palmer a Španiel Rafael Cabrera-Bello zaostali na delenom treťom mieste o šesť úderov. Obhajca Justin Thomas skončil tridsaťšesťročný.

Konečné výsledky turnaja The CJ Cup @ Nine Bridges nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv