Neprehliadnite

SAS Championship: Langer na plný plyn aj medzi veteránmi

 

Nemecký golfista Bernhard Langer v nedeľu s prehľadom ovládol ívent SAS Championship a pôjde z prvého miesta celkového poradia Schwab Cupu do play-off PGA Tour Champions. Šesťdesiatjedenročný borec vyhral na americkom veteránskom okruhu nad paťdesiat rokov už 38. turnaj. Po dovŕšení hranice 60 rokov sa teší už zo štvrtého titulu.

Langer zahral v poslednom treťom dejstve  65 úderov (-7), a po predchádzajúcich dvou kolách za 62 a 67 zvíťazil so suverénnym náskokom šiestich rán pred Scottom Parelom, ktorý zapisoval double bogey na poslednej jamke. Nemusel však ľutovať, pretože aj tak uhájil druhé miesto pred Jerrym Kellym.


„Už si nemám čo dokazovať, ale stále mám golf rád. Stále sa chcem zlepšovať. Stále chcem hrať najlepšie, ako len Bernhard Langer dokáže,“ uviedol legendárny Nemec po víťazstve v Prestonwood Country Clube. „Naďalej mám rád súťaženie. Stále ma baví víťaziť, alebo byť v hre o víťazstve. Myslím, že ma tu uvidíte eště tak dlho, ako to len pôjde,“ plánuje Langer.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv