Neprehliadnite

LPGA Q-Series: Spilková vedie v kvalifikácii o LPGA

 

Golfistka Klára Spilková sa nenechala rozhodiť vynúteným dňom voľna, na prvom turnaji záverečnej fázy kvalifikácie o americkú sériu LPGA zahrala po druhý raz v rade kolo bez chyby a na čele drží náskok dvoch úderov. Po troch dejstvách má česká hráčka na ihrisku v Pinehurste jedenásť úderov pod par.

Piatkové tretie kolo bolo preložené kvôli počasiu na sobotu. Olympijská reprezentatka Spilková udržala koncentráciu a osemnástku obišla s tromi berdíkmi a bez bogey. Aktuálne má náskok dvoch úderov pred domácou Jackie Stoeltingovou, amatérka Jaclyn Lee je o ďalšiu ranu späť.

„Vlastne bolo príjemné mať deň voľna. Mám za sebou v posledných týždňoch veľa golfu a ďalší pred sebou, takže som si trochu oddýchla,“ uviedla Spilková na webe LPGA. „Snažila som sa ako celý týždeň triafať ferveje, gríny a dávať dvojpaty. Zatiaľ to funguje, takže som spokojná,“ dodala k tretiemu kolu.

Na šiestom ihrisku v Pinehurste sa dohrá ešte štvrté kolo, budúci týždeň budú hrať potom od stredy do soboty na ihrisku číslo sedem. Kartu na LPGA Tour získa 45 golfistiek zo štartovného pola.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv