Neprehliadnite

British Masters: Vydretý Pepperellov titul

 

Tohtoročné British Masters bolo pod hostiteľom Justinom Roseom vo Walton Heath Golf Clube skutočnou golfovou skúškou. Ako víťaz z nej vzišiel Eddie Pepperell, ktorý za sebou vo finálovom kole nechal všetkých súperov a získal svoj druhý tohtoročný titul na European Tour.

Pepperell si tak veľmi rýchle napravil apetít potom, čo ho Thomas Bjorn rovnako ako ostatných mladíkov opomenul pri udelení voľných kariet pre tohtoročný Ryder Cup. Dvadsaťsedemročný Angličan sa pritom vďaka víťazstvu na prestížnom domácom turnaji posunie už do štvrtej desiatky svetového poradia.

Čerstvý šampión viedol od prvého kola, v ktorom zahral pozoruhodné eso. Do finálového dejstva išiel so skóre -9 s náskokom troch úderov, z ktorého v nedeľu stratil len ranu. V náročných podmienkach došiel rodák z Oxfordu v pare, čo mu stačilo.

Priblížil sa k nemu len  Švéd Alexander Bjork, ktorý sa dostal o ranu pod par a posunul sa na mínus sedem. Na poslednej jamke pritom ešte mal šancu ostrovného mladíka dohnať, namiesto birdie ale zahral po nevydarenom odpale bogey. A Pepperell mohol začať oslavovať.

Po februárovom triumfe v Katare tentoraz ovládol turnaj v domácom prostredí:  „Diváci boli skvelí. Mal som skvelú domácu podporu na krásnom ihrisku, na ktorom som toho odohral dosť ako junior aj amatér. Aj preto vyhrať túto akciu je pre mňa tak špeciálne.“

Konečné výsledky turnaja British Masters 2018 nájdete tu:
-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv