Neprehliadnite

Alfred Dunhill Links: Hatton trafil fanúšičku do tváre, utrpela krvavé zranenie

 

Posledné udalosti z oblasti profesionálneho golfu naznačujú, že diváci pri tomto športe musia byť neustále pozorní. Necelý týždeň po fatálnej udalosti na Ryder Cupe, keď po odpale Brooksa Koepku nešťastne prišla jedna z fanúšičiek o pravé oko, zasiahol inú ženu do tváre ďalší účastník nedávneho súboja tímov Európy a USA Tyrrell Hatton.

Anglický borec zasiahol diváčku nežného pohlavia po nevydarenom drajve na 15. jamke ihriska Kingsbarns, jednej z troch osemnástok, na ktorej sa hráva tradičný škótsky turnaj Alfred Dunhill Links Championship.

Následky ale tentoraz neboli našťastie také vážne. Ženu biely projektil zasiahol do čela, spôsobil jej zranenie s krvavou stopou, ale všetko brala s úsmevom. Po ošetrení sa dokonca vrátila na ihrisko.

Na turnaji European Tour hrá tiež Koepka, ktorého prípad z Ryder Cupu neďaleko Paríža bude mať dohru za zeleným súdnym stolom. Spomínaná fanúšička, ktorá kvôli jeho nepresnému drajvu prišla o zrak, totiž chce všetko riešiť prostredníctvom právnikov.

Štyridsaťdeväťročná Corine Ramandeová pre britské médiá dokonca uviedla, že ak by ju loptička trafila do inej časti hlavy, tak je zrejme mŕtva. Obeť golfového odpalu chce získať finančné odškodné, ktorým chce financovať náklady spojené s udržaním oka v prostredí, v ktorom jej nebude hroziť infekcia.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv