Neprehliadnite

Open de France: Spilková prešla katom, finále bez Váňovej

 

Po nevydarenom začiatku sa Kláre Spilkovej podarilo na turnaji Ladies European Tour vo Francúzsku druhé kolo, ktoré zahrala štyri údery pod par a bezpečne prešla katom. Druhá česká golfistka Šideri Váňová naopak do finále nepostúpila.

Pražská rodáčka Spilková zahájila vo štvrtok Lacoste Open de France v rezorte Golf du Médoc neďaleko Bordeaux výsledkom +4 a delila sa až o 90. miest. V piatok ale predviedla päť berdíkov a jediné bogey. S vyrovnaným parom sa zatiaľ delí o 44. priečku.

Dvadsaťtriročná česká olympionička bojuje v krajine galského kohúta tiež o účasť na záverečnom major turnaji sezóny – Evian Championship. Na to potrebuje udržať aktuálne piate miesto v rebríčku Order of Merit v rámci európskej série LET.

Spilkovej krajanka Váňová zakončila druhé dejstvo so šiestimi ranami nad par a celkovo má +8. O priebežné vedenie sa vo Francúzsku delí Nicole Garciaová z Juhoafrickej republiky a Dánka Nanna Koerstzová Madsenová so skóre -8.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv