Neprehliadnite

BMW Championship: Po troch dňoch je v Newton Square lídrom Angličan Rose

 

Po troch dňoch na turnaji BMW Championship v Newtown Square je na čele Angličan Justin Rose. V treťom kole zahral šesť úderov pod par a do posledného dňa ide s náskokom jednej rany pred Nemcom Xanderom Schauffelom a Rorym McIlroyom zo Severného Írska.

Tridsaťosemročný olympijský šampión z Ria de Janeira tak má šancu stať sa vôbec po prvý raz v kariére svetovou jednotkou. Rose, ktorému momentálne patrí štvrté miesto svetového rankingu, na rovnakom ihrisku pred ôsmimi rokmi získal jeden zo svojich doterajších deviatich triumfov na US PGA Tour.

Rose sa v sobotu dobre vyrovnal s premočeným trávnikom v Newton Square. Predovšetkým vďaka šiestim berdíkom potreboval na tretie kolo o tri rany menej než doteraz vedúci Xander Schauffele. Na turnaji s dotáciou deväť miliónov dolárov má zatiaľ bilanciu 17 úderov pod par.

Sedem úderov pod par predviedol v sobotu McIlroy a dotiahol sa na druhé miesto. Američan Tiger Woods síce na prvej jamke zapisoval birdie, ale potom už to také oslnivé nebolo, s bilanciou štyroch úderov pod par si celkovo polepšil len o jedno miesto. Pred záverečným kolom je jedenásty, päť rán za ostrovným lídrom.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv