Neprehliadnite

Woods a Trump? Zvláštny vzťah…

 

Po finálovom dejstve na turnaji The Northern Trust sa verejnosť a média zaoberali nielen športovými výkonmi legendárneho Tigera Woodsa, ale aj jeho väzbami na súčasného a kontroverzného prezidenta USA Donalda Trumpa.

„Poznám Donalda už dosť dlho. Občas spolu hrávame golf, občas si dáme večeru. Poznal som ho už pred tým, ako sa stal prezident a poznám ho aj teraz,“ odpovedal Woods, ktorému však zámorské médiá ani potom nedali pokoj.

Svetoznámy golfista tmavej pleti musel totiž zaujať stanovisku aj pri otázke, podľa ktorej sa mnoho imigrantov a „farebných“ občanov USA cíti ohrozených Trumpovou politikou. „No, on je prezidentom Spojených štátov. Musíte rešpektovať úrad bez ohľadu na to, kto v nej je. Môže sa vám páčiť, nepáčiť ale všetci musíme rešpektovať tento úrad,“ povedal Woods.

Faktom je, že Tiger sa relatívne často nechával vidieť v spoločnosti najmocnejšieho muža USA a to aj v minulosti, keď úrad zastávali Trumpovi predchodcovia. Podobné otázky ohľadne rasových vzťahov v krajine však bezprostredne po odohratí súťažného kola sú dosť necitlivé. „Práve som dohral 72 jamiek a mám hlad,“ reagoval rozladený Woods.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv