Neprehliadnite

Nie je Fleetwood ako Fleetwood

 

Najlepšie scenáre píše život. Svoje by o tom vedel porozprávať aj Tommy Fleetwood. Anglický golfista mal totiž nedávno zinkasovať finančnú odmenu za svoje výkony na British Open, avšak čiastku 150.000 USD (128.744 eur) dostal na účet omylom jeho americký menovec.

Prémiu za júlový major síce dostal Tommy Fleetwood, ale nie ten, ktorý štartoval na Britských ostrovoch, kde obsadil sympatické 12. miesto. Administratívne „faux-pas“ však spôsobilo, že finančná odmena skončila na účte 58-ročného golfového trénera a kedíka z Floridy.

Štedrá a nečakaná finančná injekcia Fleetwooda prekvapila a snažil sa s jedenástym hráčom svetového rebríčka spojiť. Dvadsaťsedemročného anglického golfistu chcel uistiť, že sa peniaze nestratili. „Bola to obyčajná chyba,“ povedal Fleetwood, ktorého čakalo v banke presne 154.480 dolárov (132.589 eur). „Snažil som sa dostať na ich seniorskou túru, takže majú moje bankové spojenie,“ dodal na vysvetlenie.

Omyl potvrdili aj zástupcovia European Tour, ktorí za vyplácanie odmien z British Open zodpovedajú. „Bola to účtovná chyba, ktorú už riešime a ospravedlňujeme sa za komplikácie, ktoré sme obom stranám spôsobili,“ uviedli vo vyhlásení.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv