Neprehliadnite

Czech Masters: Zoznam hviezd rozšíril Andrew „Beef“ Johnston

 

Organizátori turnaja D+D REAL Czech Masters získali ďalšiu ozdobu pre svoje tohtoročné podujatie. Zoznam golfových hviezd na Albatrosse v rámci European Tour rozšíri populárny Angličan Andrew „Beef“ Johnston, ktorý si získal fanúšikov na oboch koncoch Atlantiku okrem hry aj vďaka svojej prirodzenosti a úprimnosti.

Johnston síce vo svojej profesionálnej kariére vyhral zatiaľ jediný turnaj na US PGA Tour a dva na Challenge Tour, ale rozhodne ho možno označiť za populárnu golfovú postavičku. Kamkoľvek 29-ročný Johnston „Beef“ („Hovädzie“) príde, priťahuje pozornosť aj svojim zjavom.

„Jeho účasť na Czech Masters nás nesmierne teší. Sme radi, že ho môžeme po prvý raz osobne predstaviť českým golfovým fanúšikom. Medzi divákmi po celom svete patrí medzi najpopulárnejších hráčov,“ skonštatoval majiteľ promotérskej spoločnosti Relmost Petr Dědek.

Zavalitý golfista navštívi Prahu po prvý raz, ale na Slovensku už hral. V sezóne 2014, keď ovládol rebríček Order of Merit na Challenge Tour, si zahrál D+D REAL Slovakia Challenge na Penati v Šajdíkových Humenciach, kde skončil delený siedmy. Z toho roku pochádzajú tiež oba jeho triumfy na Challenge Tour.

Golfoví fanúšikovia si už môžu len priať, aby sa „Beef“ dostal do spoločného flajtu s kontroverznou hviezdou Johnom Dalym. Angličan, ktorý jediný titul na European Tour v roku 2016 na Open de Espaňa, v podstate vyznáva podobne nezdravý životný štýl ako jeho skúsenejší americký kolega. V užívaní alkoholu síce zaostáva, ale všetko doháňa v spotrebe hamburgerov a mäsových výrobkov.

Czech Masters u našich západných susedov začína už 23. augusta. Okrem Johnstona a Dalyho budú na štartovnej listine tiež Angličan Lee Westwood, či jeho krajan Danny Willett, ktorý sa zapísal do golfovej histórie pred dvoma rokmi ziskom zeleného saka na US Masters.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv