Neprehliadnite

Bowditch našiel kedíka na sociálnej sieti

 

Moderné technológie dokážu aj nemožné! Austrálsky golfista Steven Bowditch má zrejme svoje najlepšie roky na US PGA Tour už za sebou. Dvojnásobný šampión zámorského okruhu nedáva jeden kat za druhým, v tomto týždni ale dostane opäť šancu s tým niečo urobiť. Sám s prelomením čiernej série ale príliš nepočíta.

Niet sa čomu diviť. Od roku 2016 prešiel z posledných 37 odohraných turnajov na US PGA Tour katom len dvakrát! V tejto sezóne z piatich štartov neuspel ani raz, naposledy v minulom týždni v Greenbrieri, kde pritom zahral prvé kolo v pare. Druhé však za plus päť a bol opäť vylúčený z víkendových kôl.

Keď tak dostal pozvánku ako náhradník aj na aktuálny turnaj John Deere Classic, a to len vďaka svojmu štatútu ako bývalý šampión okruhu, začal riešiť, ako turnaj v Illinoise na ihrisku TPC Deere Run odohrá.

Keďže nemá stáleho kedíka, rozhodol sa nájsť nejakého lokálneho cez sociálne siete. Na Twitter napísal výzvu, či by mu niekto nechcel na turnaji nosiť palice. A odmena? Rukavice a loptičky, ktoré mu po turnaji zostanú.

Z 20.000 fanúšikov sa na Twitteri ozvali desiatky. S vedomím, že si najskôr nesiahnu na žiadne peniaze, pretože s katom vlastne nepočíta ani Bowditch, ich všetkých lákala predovšetkým osobná skúsenosť s íventom na US PGA Tour.

Austrálsky golfista si nakoniec vybral šestnásťročného Eliasa Francqueho, ktorý v piatok počas druhého kola oslávi 17. narodeniny. Elias priznal, že ihrisk pozná a kedíka už na svojom ihrisku tiež robil. A dodal, že miluje Austráliu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv