Neprehliadnite

„Big mama“pútala pozornosť a rešpekt

 

Chicago bolo nedávno dejiskom podujatia US Senior Women’s Open. Najväčší ohlas si tam vyslúžila 79-ročná členka golfovej Siene slávy JoAnne Carnerová, ktorá nosí prezývku „Big mama“ (Veľká mama).

V úvodnom dejstve totiž zapisovala 79 úderov, teda skóre mala totožné so svojim vekom. Víťazka 43 turnajov na LPGA Tour ukázala, ako je stále súťaživá. Sebakriticky však priznala, že čakala lepší výsledok.

„Zahrala som niektoré dobré rany, ale tiež som dala niekoľko osť nevydarených. Hrala som nejaké rany do grínu šestkou-sedmičkou železom, ale netrafila som sa. Jedna išla dokonca do vody. Bojovala som s tým celý deň,“ uviedla golfová dáma, ktorá na druhej deviatke zahrala štyri berdíky potom, čo na tej prvej zapisovala 43 úderov.

Na posledných piatich jamkách išla jednu pod. Carnerovej výkon v Chicago Golf Clube označili zámorskí komentátori ako historický deň pre ženský golf. V druhom kole zahrala „Veľká mama“ už 83 úderov, mala celkové skóre +16 a len o štyri údery jej ušli finálové kolá.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv