Neprehliadnite

Cologuard Classic: Premiérový zárez Američana Strickera medzi seniormi

 

Americký golfový veterán Steve Stricker už začína striedať turnaje US PGA Tour s akciami PGA Tour Champions. A vďaka tomu môže opäť zažívať pocity, aké to je bojovať na turnajoch o prvenstvo, na ktoré čakal bradatých šesť rokov.

Napriek svojmu veku dokázal Stricker vo svojich 51 rokoch skončiť v tejto sezóne pri svojich oboch štartoch na US PGA Tour na pomedzí tretej a štvrtej desiatky. Na WM Phoenix Open to bolo konkrétne delené 31. miesto, v Pebble Beach delená 26. pozícia.

Stricker naposledy na US PGA Tour triumfoval začiatkom roku 2012 na havajskom Turnaji šampiónov. Na veteránskej sérii PGA Tour Champions však patrí medzi ambicióznych mladíkov. Zo šiestich turnajov raz obsadil druhé miesto a hneď trikrát skončil na bronzovej priečke.

V aktuálnom ročníku sa mu darí ešte viac. Z dvoch štartov vybojoval najskôr na februárovom turnaji Chubb Classic delené druhé miesto a teraz začiatkom marca sa dočkal konečne vytúženého triumf na Cologuard Classic.

Oslavovať pritom tam mohol už vlani, lenže to by nesmel na poslednej jamke pri svojom debute na PGA Tour Champions trafiť vodu. Rovnako pritom dopadol v sobotňajšom druhom kole, keď na osemnástke zahral double bogey. V nedeľu sa už však vyvaroval zaváhaniam, zahral par a so skóre -14 vyhral o dva údery.

Konečné poradie turnaja nájdete tu.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv