Neprehliadnite

Lydia Ko opäť prepustila kedíka, Matthews: „Mala by sa prebrať…“

 

Devätnásťročná golfistka Lydia Ko bude mať vo svojej krátkej profesionálnej kariére už jubilejného desiateho kedíka. Aktuálna svetová jednotka síce minulý víkend obsadila na turnaji Lotte Championship delené druhé miesto, no napriek tomu ukončila spoluprácu so svojim nosičom palíc Gary Matthewsom.

Skúsený juhoafrický kedík vydržal po boku novozélandskej tínedžerky s juhokórejskými koreňmi len deväť turnajov. Podľa samotnej hráčky chýbala medzi nimi harmónia a pochopenie. Za posledný pol rok je Matthews po Jasonovi Hamiltonovi druhým vyhodeným kedíkom. Matthews bol síce zaskočený, ale ale necíti nenávisť.

„Prajem Lydii len to dobré. Je to úžasná, ale komplikovaná osobnosť. Vzhľadom k tomu, koľko vystriedala kedíkov, tak by sa už mala prebrať ohľadne vzťahu nosiča palíc a hráča,“ uviedol Matthews, ktorý nosil vak napríklad aj Sergovi Garcíovi alebo Camilovi Villegasovi: „Za posledných 19 rokov mi nikto nedal výpoveď. Bolo to pre mňa nečakané, pretože minulý týždeň na Havaji nám to išlo skvele.“

Už skôr sa s Lydiou Ko rozišiel slávny kouč David Leadbetter, ktorý to komentoval veľmi stroho, ale trefne. „Nie je jednoduché trénovať troch ľudí,“ uviedol Leadbetter, ktorý narážal na prehnaný vplyv rodičov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv