Neprehliadnite

Tínedžerka Nelly Kordová vyhrala svoj prvý profesionálny titul

 

Korda_N_2

Deti bývalého československého tenistu Petra Kordu športový talent a gény rozhodne nezaprú. Zatiaľ čo 23-ročná golfistka Jessica už má na konte štyri triumfy na LPGA Tour, 18-ročná golfistka Nelly si nedávno pripísala prvý profesionálny titul a ich 16-ročný brat Sebastian absolvoval víťazný debut na juniorskom US Open v tenise.

Korda_3

Nelly ovládla turnaj nižšej zámorskej série Symetra Tour Sioux Falls GreatLIFE Challenge a jej športovým cieľom je členská karta na slávnejšej LPGA Tour. Ešte donedávna sa pohybovala medzi golfovými amatérkami, tento rok v zime prestúpila medzi profesionálky.

Korda_J

Hneď v premiérovej sezóne medzi profesionálkami sa tak odrazila k cieľu hrať budúci rok rovnakú „ligu“ ako jej staršia sestra. V aktuálnom rebríčku Symetra Tour jej patrí 11. miesto, pričom kartu na LPGA Tour potom dostane desať najlepších golfistiek (pozn. Volvik Race).

Korda-s

Víťaz tenisového Australian Open z roku 1998 Korda ale sledoval triumf svojej dcéry Nelly len na diaľku. Osobne bol totiž podporiť syna Sebastiana v New Yorku pri víťaznej grandslamovej premiére medzi juniormi.

KOrda_P

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv