Neprehliadnite

Osmička úspešných amerických kvalifikantov na Ryder Cup si dala zraz neďaleko Bostonu

 

RC_01

Napriek tomu, že kompletné nominácie na prestížny Ryder Cup (27. septembra – 2. októbra) ešte nie sú známe, atmosféra v oboch tímoch graduje. Hráči amerického družstva už dokonca absolvovali minulý týždeň krátky „teambuilding“ neďaleko Bostonu.

RC_06
Súper európskych golfistov už pozná osem hráčov, ktorí sa automaticky kvalifikovali na duel v americkom Hazeltine. Okrem Phila Mickelsona a Jordana Spietha to sú Dustin Johnson, Patrick Reed, Brooks Koepka, Brandt Snedeker, Jimmy Walker a Zach Johnson. Spomínaná partia si dala zraz na štadióne Gillette neďaleko Bostonu.

RC_USA_01

Súčasťou utužovania tímového ducha bola aj súťaž o to, kto pošle loptičku „wedžkou“ kapitána tímu najbližšie k zástavke. Hra bolo síce ako šitá pre pravákov, no napokon sa víťazom súťaže stal ľavoruký „Lefty“ Mickelson. Jeho biely projektil sa zastavil asi 120 centimetrov od vlajky, a o prekvapujúcom víťazovi bolo rozhodnuté.

RC_USA_02

„Úprimne, hrať golf napravo nie zase tak náročné. Podľa mňa je to skutočná výzva a potešenie hrať golf na ľavú stranu. Trafiť loptičku wedžkou nie je nič ťažké pre praváka, ani pre ľaváka. Ale keď si vezmem do ruky dlhšie palice, ako napríklad pravý drajver, mám s tým už problémy,“ priznáva Mickelson.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv