Neprehliadnite

Čerstvý profík DeChambeau podpísal zmluvy s Cobra Puma a Bridgestone

 

Bryson_05

Len niekoľko dní po vydarenom predstavení na US Masters prišla pre Brysona DeChambeaua zaslúžená odmena. Dvadsaťdvaročný americký golfista totiž podpísal kontrakt so spoločnosťou Cobra Puma Golf.

Bryson_04

Krátko potom, ako DeChambeau skončil na 80. ročníku US Masters v Auguste na 21. mieste so štatútom najlepšieho amatéra, oficiálne prestúpil k profesionálom. Ako profesionál už štartuje tento týždeň na turnaji RBC Heritage v Južnej Karolíne,

Bryson_03

Okrem toho, že bude nosiť oblečenie Cobra Puma, bude používať aj palice tejto značky. DeChambeau súčasne oznámil, že bude hrať s golfovými loptičkami Bridgestone B330S.

Bryson_01
DeChambeau sa vlani stal len piatym hráčom v histórii, ktorý vyhral v jednom roku univerzitný šampionát aj US Amateur Championship. Dostal sa tak do skupiny vyvolených, v ktorej sú aj Jack Nicklaus alebo Tiger Woods.

Bryson_06

Navyše, DeChambeau sa od svojich vrstovníkov odlišuje aj tým, že je golfovým samoukom a tiež si sám navrhuje a upravuje golfové palice. Golfových fanúšikov a fanynky však zaujal nielen svojim športovými výkonmi, ale aj pokrývkou svojej hlavy, ktorá je tak trochu kópiou slávnej bekovky Bena Hogana.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv