Neprehliadnite

US Masters tentoraz bez bývalého šampióna Olazábala

 

TURIN, ITALY - SEPTEMBER 20: Jose Maria Olazabal of Spain plays a shot during the second round of the Italian Open golf at Circolo Golf Torino on September 20, 2013 in Turin, Italy. (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

Prvý major sezóny – US Masters (7. apríla) sa musí zaobísť bez dvojnásobného víťaza a posledného šampióna z Európy Josého Maríu Olazábala. Päťdesiatročný Španiel definitívne odmietol pozvánku zo zdravotných dôvodov. Nehráva golf už celý rok, práve od vlaňajšieho slávneho turnaja v Auguste.

OLazabal_03

Je mi to ľúto, ale necítim sa dobre. Pritom Masters je úžasný turnaj a chôdza po Magnolia Lane mi dodáva pokoj ako žiadne iné miesto,“ povedal slávny španielsky golfista, ktorý ako posledný Európan získal v Auguste zelené sako v roku 1999. Po prvý raz sa mu to podarilo o päť rokov skôr.

OlazabaL_01

Olazábal má však už roky chronické problémy s artritídou, aj preto musel svoju 28. účasť na US Masters odrieknuť. „Je ťažké byť už mesiace doma a skoro nič nerobiť. Ale už sa cítim lepšie, každé ráno odpálim kýblik loptičiek a strávim skoro hodinu na golfovom ihrisku,“ popísal Olazábal.
Olazabal_02

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv