Neprehliadnite

Woods si na budúci rok želá bezbolestný návrat na zelené gríny

 

PEBBLE BEACH, CA - JUNE 20: Tiger Woods watches a tee shot during the final round of the 110th U.S. Open at Pebble Beach Golf Links on June 20, 2010 in Pebble Beach, California. (Photo by Andrew Redington/Getty Images)

Už viac než dva roky čaká na ďalší golfový titul. Dočká sa v nadchádzajúcej sezóne? „Na rok 2016 sa teším a nesmierne by som si prial, aby som si ho užil bez bolestí,“ napísal na sociálnej sieti Tiger Woods, bývalá dlhoročná svetová jednotka.

Tiger_02

Na prvom mieste svetového rebríčka sa síce udržal rekordných 683 týždňov, teraz mu však patrí až 414. priečka. „Už ani neviem, kedy som naposledy hral zdravý, takže dúfam, že mi zdravie vydrží.“ Woods v uplynulej sezóne ukázal záblesky niekdajšej formy, ale na major turnajoch trikrát neprešiel katom, v septembri sa podrobil operácii chrbta, ktorú si zopakoval ešte v októbri. „Bol to náročný rok a na mojom tele sa to podpísalo,“ uviedol víťaz štrnástich turnajov kategórie major.

TIger_01

Na mizerných výsledkoch sa podľa Woodsa podielala aj zmena švihu. „Hlavne na začiatku roku to bola hrôza. Najhorší bolo, že ani v priebehu roku sa to nijak príliš nezlepšovalo,“ prehlásil. „Podarilo sa mi to až v auguste, lenže sa objavili zdravotné ťažkosti a bol koniec. Tento rok bol ako jazda na horskej dráhe,“ dodal.

star_wars_01

Navzdory problémom sa ale Woods nevzdáva a chcel by sa na najvyššej úrovni ešte dlho udržať. „Kde sa vidím za ďalších päť, desať rokov? Stále by som chcel hrať golf a vyhrávať turnaje,“ uviedol Woods. A najbližšie plány? „Musím vidieť nové Hviezdne vojny. Keď som vyrastal, tak som bol do nich absolútny blázon a v izbe som mal aj plagát. A milujú ich tiež moje deti.“

Tiger_Bugs

Woods má však v posledných dňoch aj dôvod na radosť v osobnom živote. Do rodiny totiž pribudol nový štvornohý priateľ. Woods spoločne so svojou dcérou Sam a synom Charliem predstavil na sociálnej sieti psa Bugsa, ktorý je tretím psom rodine.

tigeradeti

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv