Neprehliadnite

McIlroya čaká súd, môže prehrať až 40 miliónov dolárov

 

rory_súd

Rory McIlroy je síce aktuálnou svetovou golfovou jednotkou, ale ani tá nemá na ružiach ustlané. Severoírsky hráč sa totiž súdi so svojou bývalou agentúrou Horizon Sports Managment a v hre je poriadne veľký balík peňazí. Dvadsaťpäťročný rodák z ostrovného Holywoodu zažaloval spomínanú agentúra a jeho šéfa Conora Ridgeho za to, že dohadovala pre neho nevýhodné kontrakty vrátane extrémne vysokých provízií pre agentúru.

/Obr. Zľava Rory McIlroy a Conor Ridge/

Ak však McIlory súdny spor prehrá, môže prísť až o čiastku 40 miliónov dolárov. McIlroy pri svojej obžalobe vychádza z porovnania podmnienok, ktoré mal ďalší klient agentúry a jeho krajan Graeme McDowell. Ešte na štarte sezóny 2013 McIlroy síce predĺžil zmluvu s Horizonom, ale o niekoľko mesiacov kontrakt vypovedal a založil si vlastnú firmu Rory McIlroy Inc. Pokusy o mimosúdne vyrovnanie stroskotali, a tak sa bude rozhodovať pred porotou.

-JJ-

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv