Neprehliadnite

Woods: „McIlroy sa zlepšuje“

 

Tiger Woods verí, že Rory McIlroy sa pomaly dostáva do starej formy a ešte do konca tohto kalendárneho roka vyhrá súťažný turnaj. Severný Ír ukončil rok 2012 ako jednotka na oboch stranách Atlantiku, ale tento rok mal búrlivú sezónu na ihrisku aj mimo neho. McIlroy v januári zmenil značku palíc, čo nezostalo bez povšimnutia u kritikov. Navyše sa nachádza v strede nepríjemného súdneho sporu s bývalou manažérskou spoločnosťou a podľa ostrovných médií sa rozišiel s priateľkou a dánskou tenistkou Carolinou Wozniackou.

„Momentálne hrá a švihá podstatne lepšie,“ povedal 14-násobný major víťaz na adresu 24-ročného McIlroya. „On a tréner pracujú na tom, aby sa začal dávať dokopy. Začína pridávať vydarené kolá, teraz ešte musí premieňať viac patov. Vidím na ňom, že ešte do konca tohto roka vyhrá turnaj,“ dodal Woods, ktorý prehral s dvojnásobným major víťazom McIlroyom v októbrovej exhibícii na čínskom ostrove Chaj-nan.

Líder svetového rebríčka aj aktuálne šiesty hráč poradia si vytvorili spolu dobrý vzťah, čomu napomohol aj fakt, že obaja majú svoje zámorské rezidencie na Floride. „Rory sa stal mojim dobrým priateľom za posledný rok, rok a pol. V podstate na každom turnaji hráme spole, dokonca aj v tréningových kolách a vyhovuje nám to. On hráva na oboch túrach, na US PGA Tour a European Tour, takže sa vidíme na veľkých turnajoch a keď chceme, tak hráme tréningové kolá kdekoľvek sa dá,“ dodal 37-ročný Woods.

-JJ- Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv