Neprehliadnite

US PGA Tour – Crowne Plaza Invitational: Johnson opäť po dvoch rokoch

 


Dve loptičky na turnaji s dotáciou 6,4 milión USD do vody a súboj o prvé miesto bol rozhodnutý. Zach Johnson zahral presne to, čo potreboval. Aj keď na poslednej jamke mal problémy on tiež, pretože nevrátil posunuté markovátko do správnej pozície a dostal penalizáciu.“Nikdy predtým sa mi to nestalo,” skonštatoval víťaz, ktorý s celkovou bilanciou 268/-12 predstihol o jednu ranu ďalšieho Američana Jasona Dufnera.

Johnson v Coloniale už raz triumfoval, a síce v roku 2010, čo bolo doteraz jeho posledné turnajové víťazstvo. Tentoraz mu na to stačilo v poslednom kole skóre 72 rán (even par). “Žiadna sláva, žiadna chyba. Až na tu jednu na poslednej…” okomentoval štýl, akým sa dobral k svojmu výsledku.  To skôr Dufner, víťaz z predchádzajúceho týždňa, kto kazil. “Som trochu sklamaný. Hral som však skutočne slabo,” priznal. Dufner skutočne nehral to, na čo boli u neho diváci zvyknutí z dvoch turnajov, ktoré v nedávne dobe vyhral. Hlavne sa mu ale nevydarili dve druhé rany, a síce na štvorpárových jamkách 9 a 15, kde si pripísal vždy po jednej trestnej. Na prvej zapísal double bogey a na druhé dokonca triple bogey.

Autor: JJ                     Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv