Neprehliadnite

VIDEO/World Super 6 Perth: Finálovú jamkovku ovládol u protinožcov Thajčan Aphibarnrat

 

Dramatické rozhodnutie v podobe jamkovky vo finálovom kole mal po druhý raz v histórii turnaj European Tour v austrálskom Perthe. Súboj o titul na ívente ISPS Handa World Super 6 Perth obstarali domáce prekvapenie James Nitties a Kiradech Aphibarnrat z Thajska.

Rovnako ako všetky predchádzajúce súboje finálového dňa pre 24 najlepších aj ten záverečný o celkové prvenstvo sa hral na šesť jamiek. V napínavom a zamotanom závere turnaja začal lepšie Nitties

Austrálskemu golfistovi sa podarilo na prvej jamke zachrániť par a to stačilo na jej zisk. Aphibarnrat sa vzchopil až na tretej jamke, kde získal vďaka paru a víťazstvu potrebné sebavedomie. Od toho momentu v podstate začal dominovať.

Ďalšie dve získané jamky potom predčasne ukončili finálový súboj. Na poslednú šestku už golfisti ani nemuselo nastúpiť, pretože bolo rozhodnuté. Aphibarnrat viedol o dve a to logicky na titul stačilo.

Favorizovaný Thajčan získal svoj štvrtý titul na European Tour, za ktorý zinkasoval 180.000  eur. Pre zdolaného finalistu Nittiese je prehra síce krutá, ale druhé miesto na európskej sérii je jeho doterajším maximom.

Kompletné výsledky turnaja nájdete tu.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv