Neprehliadnite

VIDEO/Genesis Open: Woods neprešiel v Pacific Palisades katom, po 17-krát v kariére

 

Pri druhom tohtoročnom štarte na okruhu US PGA neprešiel bývalý najlepší golfista sveta Tiger Woods katom. Na turnaji Genesis Open v kalifornskom Pacific Palisades zahral v druhom kole osemkrát bogey a s celkovým výsledkom šesť rán nad par skončil medzi zdolanými. Od finále ho delili štyri údery.

Americký golfista a 42-ročný víťaz štrnástich turnajov kategórie major zahral o jednu ranu horšie než pri svojej premiére na US PGA Tour, ktorú absolvoval práve na tejto súťaži vo svojich 16 rokoch. Katom Woods neprešiel len po 17-krát pri 316. štarte na elitnom zámorskom okruhu.

Pred necelým mesiacom sa Woods vrátil ku golfu po ročnej pauze, počas ktorej sa zotavoval po už štvrtej operácii chrbta. Na konci januára obsadil na turnaji v La Jolle pri San Diegu 23. miesto. V Pacific Palisades sa pritom predstavil po 12 rokoch.

Woods súčasne oznámil, že sa chystá hrať na budúci týždeň ívent Honda Classic na Floride „Potrebujem odohrať nejaké súťažné turnaje,“ vysvetlil. O vedenie na Genesis Open, ktorý organizuje Woodsova nadácia, sa delí Severný Ír Graeme McDowell a Američan Patrick Cantlay. Druhé kolo nestihlo dohrať v piatok niekoľko golfistov pre tmu.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv