Neprehliadnite

VIDEO: Za takmer 40-metrov dlhý putt v hale zinkasoval 100.000 USD!

 

Správny úder, na správnom mieste a ste v balíku! Aké jednoduché, poviete si. Lenže na to, aby 49-ročný Paul Shadle dostal finačnú prémiu 100.000 amerických dolárov (81.221) musel v hale premeniť pat dlhý 36 metrov.

Napriek nerovnému umelému povrchu skončila loptička za obrovského aplauzu v jamke. Celá exhibičná šou sa odohrala nedávno na golfovom veľtrhu Minnesota Golf Show, kde vypísali organizátori spomínanú odmenu.  Do súťaže o lukratívny pat sa môže už 28 rokov prihlásiť každý návštevník za poplatok 5 USD.

Časť výťažku ide charitatívnej organizácii First Tee Foundation, avšak doteraz sa ešte nikomu nepodarilo rozbiť bank.  “Keď som trafil ten putt, bol to ohlušujúci rachot. Z následujúcich 30 sekúnd si nič nepamätám,” uviedol šťastný autor víťazného úderu.

Samotnú cestu loptičky do jamky zdokumentovalo viacero ľudí na video. Podľa zámorských  médií je Shadle firemný pilot z Rosemountu v Minnesote. Z výhry však uvidí v hotovosti len 25.000 USD (20.305 eur), za zostávajúcu čiastku 75.000 USD (60.916 eur) dostane pontónovú rekreačnú loď.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv