Neprehliadnite

Po McIlroyovi sa z turnaja WGC v Mexiku odhlásil aj Day

 

Organizátori turnaja Mexico Championship majú hlavy v smútku. Najskôr sa z prestížneho poduajtia predčasne odhlásil hviezdny Rory McIlroy a potom ho nasledovala ďalšia bývalá svetová jednotka – Jason Day.

Keď Severný Ír McIlroy predstavil svoj kalendár po US Masters, mnohých prekvapilo, že nepočíta s akciou World Golf Cchampionship – Mexico Championship. Vlani sa mu totiž pri premiérovom ročníku turnaja v Mexiku darilo, keď skončil delený siedmy.

Ďalšou absentujúcou hviezdou v Mexiku bude Austráčlan Day. Ten má pritom v posledných týždňoch báječnú formu. V dramatickom play-off, ktoré se dohrávalo až v pondelok, zvíťazil v Torrey Pines a v minulém týždni skončil delený druhý v Pebble Beach.

Lenže Day patrí medzi tých golfistov, u ktorých je na prvom mieste vždy rodina, a tak sa rozhodol, že na začiatku marca bude so svojou matkou Dening. Tá dorazí do USA na vyšetrenie potom, čo vlani zdolala rakovinu pľúc. „Mexiko vynechám. Do USA totiž pricestuje moja mama, takže s ňou chcem stráviť nejaký čas,“ povedal Day, ktorý do US Masters odohrá len dva turnaje – Arnold Palmer Invitational a jamkovku zo série WGC.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv