Neprehliadnite

Klára Spilková a Volvo to spolu ťahajú už ôsmy rok

 

Česká profesionálna golfistka Klára Spilková, ktorá sa v minulej sezóne Ladies European Tour (LET) zapísala do histórie, nedávno oslávila svoje 23. narodeniny. Medzi gratulantmi nechýbali ani zástupcovia spoločnosti Volvo, ktorá je partnerom Spilkovej už ôsmu sezónu.

Na skromnej oslave, ktorú pre Spilkovú zorganizovali práve zástupcovia švédskej automobilky v Českej republike, sa okrem iného bilancoval aj úspešný rok 2017. Po prvý raz v kariére totiž vyhrala turnaj na najvyššom európskom okruhu LET (v Maroku) a skončila na fantastickom štvrtom mieste v celkovom poradí príjmov európskeho rebríčka Order of Merit.

Volvo Spilkovú podporuje od samého začiatku jej dráhy profesionálnej golfistky. Jednou z podôb obojstranne prínosnej spolupráce je aj zapožičanie modelov Volvo podľa výberu samotnej Kláry. Doteraz pri svojich pracovných úlohách a povinnostiach otestovala najväčšie SUV značky – Volva XC90. V súčasnej dobe sa pre ňu vyrába Volvo XC60, nástupca mimoriadne úspešného modelu.

„Volvo je známe svojou podporou nádejných športových talentov a športu vôbec. A golf je jednou z tých oblastí, kde sa automobilka dlhodobo angažuje veľmi aktívne. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa české zastúpenie spojilo s najúspešnejšou českou golfovou reprezentantkou. Klára je nám však blízka aj po ľudskej stránke. Jej životné okamžiky preto vnímame dosť osobne,“ vysvetlila generálna riaditeľka Volvo Car Czech Republic, s. r. o., Šárka Heyna Fuchsová.

-jj-

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv