Neprehliadnite

Woods plánuje odohrať plnohodnotnú sezónu, svoj turnajový itinerár však zatiaľ nepozná

 

Pokiaľ sa splnia americkému golfistovi Tigerovi Woodsovi jeho plány, uvidia fanúšikovia bývalého dlhoročného lídra svetového rebríčka v akcii podstatne častejšie než tomu bolo v poslednom období. Golfista, ktorý strávil 683 týždňov na poste svetovej jednotky, však zatiaľ potvrdil len účasť na februárovom Genesis Open.

Štyridsaťdvaročný Američan, ktorý sa v závere minulého vrátil na Bahamských ostrovoch (Hero World Challenge) ku súťažnému golfu po komplikáciách s chrbtom a štyroch operáciách, chce odohrať plnohodnotnú sezónu. „Neviem, čo to urobí, vrátane turnajov, ktoré nasledujú hneď po sebe. Skrátka musím ďalej pracovať na svojom tele aj hre a uvidím, čo z toho bude,“ vysvetlil Woods na svojom webe.

Na ktorých konkrétnych akciách sa chce predstaviť však zatiaľ neupresnil. „Rád by som vedel, kde budem hrať. Potom je podstatne ľahšie sa pripraviť. Ale teraz ešte vážne neviem,“ napísal štrnásťnásobný major šampión, ktorý sa radoval z turnajového prvenstva naposledy v roku 2013. Momentálne figuruje na 656. miesto vo svetovom rebríčku.

„Jedno je však isté, vo februári budem na Genesis Open v Riviera Country Clube. Je to historické miesto, ktoré má pre mňa zvláštny význam. Práve tu sa v roku 1992 všetko začalo, keď som v 16 rokoch hral po prvý raz na US PGA Tour. Turnaj teraz organizuje moja nadácia a bude skvelé ísť znovu vo vlastných stopách,“ uviedol víťaz 79 turnajov na US PGA Tour.


-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv